Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2023/24 in vse programe NPK.

19. in 20. 5. 2023

Lokacija: Gerbičeva 53

Shiatsu masaža je znana kot naravna metoda za ohranjanje, spodbujanje in povrnitev zdravja telesa ter duha. Metoda shiatsu obraza je naravno pomlajevanja kože in lifting obraza. Masaže obraza so še posebej priljubljene med Azijkami, zato vam predstavljamo zelo priljubljeno starodavno tehniko shiatsu, na katero so prisegale tudi gejše, znane po svoji napeti in lepi koži. Shiatsu je način naravnega zdravljenja v tradicionalni kitajski medicini, ki se je oplemenitila na Japonskem in ima svoje korenine v najstarejših zdravilnih metodah, poznanih človeštvu.

shiatsu masaza zavod aiPosega na vse ravni bivanja: na ravnovesje telesnih funkcij, čustev, intelektualnih sposobnosti in duhovnosti. Shiatsu masaža obraza ohranja vitalnost kože, stimulira cirkulacijo krvi, pospeši pretok telesnih tekočin, poživi polt, razstruplja in skrbi za mladostni videz obraza. 
Masaža se izvaja na obrazu, vratu in predelu dekolteja. Učinkovita je tudi pri glavobolih, migreni, utrujenih očeh, vnetjih nosnih in obnosnih votlin, prehladih in splošni utrujenosti.
Preko posameznih vplivnih točk na meridianih vplivamo na počutje in harmonijo celega telesa.

 

 

Nekaj prednosti shiatsu masaže:

  • Koža dobi svež izgled, gubice so manj izražene in zmanjša se uvelost kože;
  • Masaža pripomore k odstranitvi toksinov in bakterij, ki so v površinskih plasteh kože, ker povečuje temperaturo kože in s tem aktivira limfni sistem;
  • Anti-stres učinek in globoka sprostitev;
  • Omogoča odpraviti kontrakcije in obrazne mišične napetosti, kar izboljša pretok krvi;
  • S shiatsu masažo stimuliramo živčni sistem, ki uravnava pretok energije na obrazu in napne telo;
  • Aktiviranje posameznih točk na obrazu deluje zdravilno na telo in duševnost.

 

Program tečaja:

  • Teorija shiatsu masaže;
  • Osnove tradicionalne kitajske medicine in diagnoza obraza;
  • Akupunkturne točke obraza po meridianih;
  • Shiatsu masaža obraza praktično.

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen kozmetikom, maserjem, refleksoterapevtom in vsem z osnovnim poznavanjem anatomije in fiziologije.


Tečaj bo vodila

PETRA GLOBOČNIK, diplomirana medicinska sestra s specialnimi znanji v promociji zdravja in referenčni ambulanti. Je praktikantka japonske metode naravnega zdravljenja zen shiatsu. Za shiatsu terapevtko je opravila večletno izobraževanje in leta 1998 diplomirala na International School of Shiatsu ISS Kiental v Švici. Že vrsto let vodi tečaje shiatsu terapij, specializiranih za frizerje, kozmetike in zdravstvene delavce.
Pri Slovenskem zdravniškem društvu – sekciji za akupunkturo je uspešno zaključila A stopnjo akupunkture. Je svetovalka realitetne terapije.
Poučuje tudi nordijsko hojo in jogo, izvaja delavnice zdravega hranjenja, hujšanja in krepitve duševnega zdravja. Je soavtorica knjige »Naša prehrana – odsev nas samih«.

 

Izvedba tečaja

Tečaj obsega 12 pedagoških ur in bo potekal v petek, 19. 5. 2023, od 16:00 do 20:00 ure in soboto, 20. 5. 2023, od 9:00 do 14:00 ure, na Zavodu AI, Gerbičeva 53, Ljubljana.
Na tečaju potrebujete: udobno oblačilo, obutev ter eno rjuho.
O zaščitnih ukrepih vas bomo glede na situacijo dodatno obvestili.

 


Cena tečaja

Cena tečaja znaša 250,00 EUR in vključuje: 12-urno teoretično in praktično izobraževanje, delovni material, interno gradivo in potrdilo o opravljenem tečaju.
Nudimo možnost plačila na 2 obroka. DDV ni vključen v ceno tečaja.


Prijave, odjave in informacije

Na tečaj se prijavite s prijavnico. Ko prejmemo prijavnico, vam po pošti pošljemo račun. V primeru odjave od tečaja nas morate o tem pisno obvestiti ter jo poslati na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najmanj 5 dni pred pričetkom tečaja. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo.

Dodatne informacije lahko dobite po telefonu na št. 051 380 453 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

shiatsu masaza zavod ai 2

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai