Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2021/22 in vse programe NPK.

Začetek programa: november 2022
VPISI ŽE POTEKAJO!

Naši udeleženci lahko pri nas opravijo celoten postopek za pridobitev posamezne nacionalne poklicne kvalifikacije. Imamo pooblastilo Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve RS za izvajanje izpitov za pridobitev NPK vizažist/vizažistka, maser/maserka, pediker/pedikerka, maniker/manikerka in refleksoterapevt/refleksoterapevtka.

Prvi v Sloveniji smo začeli izvajati usposabljanje ter preverjane in potrjevanje za pridobitev NPK vizažist/vizažistka ter NPK pediker/pedikerka in kmalu tudi za ostale tri nacionalne poklicne kvalifikacije: maser, maniker in refleksoterapevt.

Na Zavodu AI izvedemo celoten postopek priprav za pridobitev certifikata:

  • Program priprav za NPK (predavanja, vaje);
  • Priprave na izpit, ki ga izvede državna izpitna komisija;
  • Svetovanje s svetovalcem za NPK;
  • Izvedbo izpita; Pridobitev certifikata NPK.

 

VAS PRIVLAČI SVET MODE, FILMA, GLEDALIŠČA? 

VAS MIKAJO BARVE, OBLIKE IN NESKONČNE MOŽNOSTI USTVARJANJA?
STE KDAJ POMISLILI, DA BI VSE TO LAHKO POSTALO VAŠ POKLIC?

Izobraževanje za NPK vizažist/vizažistka je pri nas zaključilo že prek 500 udeležencev.

VIZAŽIST je strokovnjak za ličenje obraza, ki s svojim delom poudari lepoto obraza, izvaja korekcije na obrazu s pomočjo kozmetičnih proizvodov ter ustvarja različne načine ličenja za različne priložnosti. Vizažist izdela make-up, ki je lahko namenski, specialni, večerni in dnevni. Izdeluje poslikave obraza in telesa, gledališke maske, svetuje strankam pri izbiri individualnega make up-a in izdelkov.
Poklic vizažist/vizažistka je zelo ustvarjalen poklic, ki se ga lahko opravlja samostojno ali znotraj produkcijskih hiš, ki ustvarjajo televizijski, gledališki ali filmski program. Lahko dela ali sodeluje na modnih revijah, fotografskih snemanjih za reklame, revije, časopise.

Izvajamo 200-urno usposabljanje za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije vizažist/vizažistka. Z izobraževanjem za ta poklic smo pričeli prvi v Sloveniji!

POSEBNI POGOJI ZA PRIDOBITEV NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE VIZAŽIST/VIZAŽISTKA

Najmanj izobrazba na ravni SOK 4 katerekoli smeri.

 

PREDSTAVITEV PROGRAMA

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK vizažist/vizažistka.

Program poteka 2 do 3x- tedensko, popoldne, od 16.15 do 20.00 ure. Celoten program se zaključi po približno štirih mesecih izobraževanja. Po zaključenem programu lahko pristopite na preverjanje in potrjevanje znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije Vizažist/vizažistka. S tem pridobite javno veljavni certifikat in nov poklic.

Teoretične vsebine, ki so potrebne za razumevanje in kvaliteto povezujemo z veliko praktičnega dela. Omogočamo razvijanje lastne ustvarjalnosti, kar je najboljša pot za uspešno delo. Seznanili se boste z anatomijo in fiziologijo kože, tipi kože, z osnovno nego in higieno, zgodovino ličenja, psihologijo ličenja, komunikacijo in trženjem. Posebno poglavje je namenjeno teoriji ličenja: barvam, sencam, morfologiji obraza ter teoretičnim osnovam korekcij posameznih elementov obraza.

Praktični del programa smo zasnovali ob zavedanju, da je kakovosten program še posebej odvisen od praktičnega dela programa. Zato smo pripravili zelo pester in kvaliteten program vaj, ki potekajo v majhnih skupinah, z uporabo kakovostne in profesionalne dekorativne kozmetike. Vaje zajemajo priprave na delo, uporabo korektorjev, kamuflažo, podlage za ličenje, vrsta podlag za ličenje, osnovne tehnike ličenja, korektivno ličenje, oblike obraza, senčenje, korekcija, dnevno, večerno, naravno, poročno, televizijsko, fotografsko, modno ličenje, oblikovanje in ličenje obrvi, uporaba umetnih trepalnic, gledališka maska, izdelava maske, rane, poslikava obraza in telesa.

PREDAVATELJI

Posebej ponosni smo na predavatelje, ki vas bodo s svojimi bogatimi izkušnjami popeljali v svet znanja, velikih in majhnih skrivnosti poklica. Njihova odlična strokovna usposobljenost in smisel za pedagoško delo so najboljša zagotovila za visoko kakovost posredovanega znanja.

MATEJA PREGELJ, zdravstvena delavka, kozmetičarka, vizažistka in maskerka.
Izobraževanje za vizažiste in maskerje je zaključila v priznani šoli v Rimu »MAKEUP AGENCY«, pri priznanem vizažistu in maskerju za televizijsko in filmsko produkcijo Romeu Gorli. Dolgoletne izkušnje na področju profesionalnega in fotografskega ličenja, transformacije (efekti), permanentnega make up-a (tatoo) ter poslikave telesa in obraza (EMA, video spoti, tv reklame, revije Escada itd.) in vodenju lastnega podjetja.

BRANKO BRZIN – vodja maskerjev in lasuljarjev SNG OPERE IN BALETA LJUBLJANA. Ima dolgoletne izkušnje iz gledališke maske, sodeluje s svetovno znanimi kostumografi, koreografi in režiserji, na RTV Slovenija in različnih projektih filma.
Večji projekti v zadnjem času: Renske nimfe, Zaljubljen v tri oranže, Labodje jezero, Romeo in Julija.

BARBARA FARTEK je izkušena in profesionalno usposobljena umetnica ličenja na področju tako klasičnega in airbrush ličenja kot tudi specialnih efektov ter poslikave telesa. Redno vodi tečaje ličenja in izobraževanja umetnikov ličenja pri nas in v tujini (Praga, Milano, London). Aktivno sodeluje s priznanimi modnimi fotografi in oblikovalci. Njeno delo obsega različne medije, med drugim zajema modne revije in lepotne izbore ( Slovenski teden mode, Sens, Mister Slovenije,...),objavljene modne editoriale in članke ( Fashion.si, Story, Obrazi,Citypark Magazine,...), vidospote in krajše filme. Med njenimi klienti so slovenski in tuji naročniki (Palmers, Hair Couture, Subrina,...).

SIMONA ANTONOVIĆ je ena izmed najbolj cenjenih, prepoznavnih in najinovativnejših hrvaških umetnic ličenja pri nas in v tujini, ki je svojo kariero začela v Londonu leta 1999. Zaposlena je kot make-up artistka za CHANEL na področju srednje Evrope in lastnica svojega make-up studia Simona v Zagrebu.
Je dobitnica prestižne modne nagrade Elle Style Awards 2013 za najboljšo umetnico make-upa,
od septembra 2011 članica tima slavne svetovne artistke Pat McGrath in vrhunskega make-up umetnika Petra Philipsoma (Pariški tedni mode). Ličila je za revije velikih blagovnih znamk, kot so Givenchy, Galliana, Louis Vuitton, Dries van Noten in Lanvin.

JANA KOTESKA je diplomirana notranja oblikovalka in zanjo je kreativnost način življenja. V svetu mode deluje že več kot dvanajst let in nabrala si je bogate izkušnje tako doma kot v tujini.

ŠOLNINA


Šolnina znaša 1.550,00 EUR. Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih. Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja (200-urno teoretično in praktično izobraževanje, delovni material, komplet profesionalnih pripomočkov za ličenje, ki ostanejo vaši (8 profesionalnih čopičev, gobici za sence, mehka gobica za puder, blazinica za puder in pinceta), in pisno gradivo. V šolnino je vštet tudi DDV.

Naše VIZAŽISTKE bodo na vajah uporabljale kozmetiko MAC.

V ceno šolnine ni vštet postopek preverjanja in potrjevanja znanj za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije VIZAŽIST/VIZAŽISTKA, ki znaša 236,00 EUR.

Kje poteka izobraževanje

Program bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana.

Novo! Nekatera predavanja bodo izvedena "on-line" oz. bodo prilagojena glede na epidemiološko situacijo.

Prijave in informacije

Prijavite se lahko z e-prijavo ali po telefonu 01 252 81 61 oz. e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefon: 051 380 453, 01/252 81 61 ali nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

GALERIJA

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Sponzorji

dr grandel bioderma afrodita1 Linea iskramedical bizjan
  Tosama aikon

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai