Potekajo vpisi v programe NPK in Kozmetični tehnik 2019/20. Klikni za več informacij.

Začetek programa: OKTOBER 2019. Vpisi že potekajo!

Naši udeleženci lahko pri nas opravijo celoten postopek za pridobitev posamezne nacionalne poklicne kvalifikacije. Imamo pooblastilo Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve.. RS za izvajanje izpitov za pridobitev NPK vizažist/vizažistka, Maser/maserka, Pediker/pedikerka, Maniker/manikerka in refleksoterapevt/refleksoterapevtka.

Prvi v Sloveniji smo začeli izvajati usposabljanje ter preverjane in potrjevanje za pridobitev NPK vizažist/vizažistka ter NPK pediker/pedikerka in kmalu tudi za ostale tri nacionalne poklicne kvalifikacije: Maser, Maniker in Refleksoterapevt.

Na Zavodu AI izvedemo celoten postopek priprav za pridobitev certifikata:

  • Program priprav za NPK (predavanja, vaje);
  • Priprave na izpit, ki ga izvede državna izpitna komisija;
  • Svetovanje s svetovalcem za NPK;
  • Izvedbo izpita;Pridobitev certifikata NPK. 

Izobraževanje za NPK Pediker/pedikerka je pri nas zaključilo že prek 260 udeležencev.

PEDIKER je strokovnjak za nego nog in stopal. Težave s stopali kot so trda koža, vraščeni nohti, kurja očesa, otiščanci, ... – vse to so težave od katerih je odvisno tudi naše splošno počutje. Delo pedikerja je zelo odgovorno in za stranko pomembno. Zato je dolžnost pedikerja, da ohranja strokovno znanje na nivoju, ga nadgrajuje in izpopolnjuje. Poleg strokovnega znanja pedikerja pa so pomembni tudi primerni prostori, orodje in sprotno spremljanje novosti na tem področju.

POSEBNI POGOJI ZA PRIDOBITEV NACIONALNE POKLICNE KVALIFIKACIJE PEDIKER/PEDIKERKA

Posebni pogoji za pridobitev tega poklica so končana srednja poklicna ali strokovna izobrazba s področja kozmetike ali zdravstva.

PREDSTAVITEV PROGRAMA

Program obsega 75 ur in poteka 1 do 2-krat na teden, med tednom v popoldanskem času, od 17.00 do 20.00 ure, v prostorih Zavoda AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana. Program se zaključi po približno treh mesecih izobraževanja. Po zaključenem programu lahko pristopite na preverjanje in potrjevanje znanja za pridobitev NPK Pediker/pedikerka. Po uspešno opravljenem izpitu pridobite javno veljavni certifikat in nov poklic.

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK Pediker/pedikerka.

VSEBINA PROGRAMA

V 75 urah strokovno teoretičnega in praktičnega dela iz pedikure boste osvojili vsa znanja in spretnosti, ki so predpisana v katalogu poklicne kvalifikacije pediker: priprava za izvajanje pedikure (prostora, aparatov, opreme, inštrumentov..), priprava dezinfekcijskih sredstev, izbor ustrezne tehnike dela, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, odstranjevanje kurjih očes in otiščancev, pravilna obravnava vraščenih nohtov, oskrba žuljev, klasična masaža noge, glivična obolenja nog in nohtov, diabetično stopalo.
Pri praktičnem delu – vajah potrebujete modele, ki si jih priskrbite sami.

ŠOLNINA

Šolnina znaša 980,00 EUR. Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih. Šolnina vključuje vse stroške izobraževanja: 75-urno teoretično in praktično usposabljanje iz pedikure, delovni material in interno gradivo. Šolnina vključuje tudi DDV.

V ceno izobraževanja ni vštet postopek preverjanja in potrjevanja znanj za pridobitev certifikata nacionalne poklicne kvalifikacije PEDIKER/PEDIKERKA.

PREDAVATELJI

Posebej ponosni smo na predavatelje, ki vas bodo s svojimi bogatimi izkušnjami popeljali v svet znanja, velikih in majhnih skrivnosti poklica. Njihova odlična strokovna usposobljenost in smisel za pedagoško delo so najboljša zagotovila za visoko kakovost posredovanega znanja.

 

Kje poteka izobraževanje

Program bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 51 a, Ljubljana.

Prijave in informacije

Prijavite se lahko z e-prijavo ali po telefonu 01 252 81 61 oz. e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..
Za dodatne informacije nas prosimo pokličite na telefon: 051 380 453, 01/252 81 61 ali nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

GALERIJA

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Sponzorji

dr grandel  bioderma afrodita1 Linea iskramedical bizjan  SLA shoefresh aikonPaese Logo

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai