Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2023/24 in vse programe NPK.

Začetek programa: september 2023
VPISI ŽE POTEKAJO!

TEORETIČNE VSEBINE POVEZANE Z VELIKO PRAKTIČNEGA DELA 
MAJHNE SKUPINE, ODLIČNI PREDAVATELJI, PRIJETNO OKOLJE
NOVO ZNANJE, NOV POKLIC, NOVE MOŽNOSTI

Masaža je najbolj naravna oblika sproščanja, lajšanja bolečin, utrujenosti in stresa, ki se je skozi tisočletja razvijala in odkrivala nove poti k dobremu počutju v sodobnem načinu življenja.Maser z dotikom, preko kože, vzpostavi posebno vez z osebo, ki jo masira. Z masažo sprošča napete mišice, povečuje gibljivost sklepov, elastičnost kože in pospešuje odstranjevanje strupenih snovi iz telesa. Dobro poznavanje in razumevanje anatomije, fiziologije kože ter drugih sistemov človeškega telesa, ob veselju do opravljanja tega poklica, so garancija za vzpostavitev zaupanja in zadovoljstvo strank.

POGOJI ZA PRIDOBITEV NPK MASER/MASERKA

Izobrazba najmanj na ravni SOK 5 – verificirani srednješolski programi (zaključena najmanj štiriletna srednja šola)

PREDSTAVITEV IN URNIK PROGRAMA

Program je pripravljen na podlagi Kataloga standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK maser/maserka, s poudarkom na praktičnem delu programa

Vsebina programa:

Spoznali boste vse o zgodovini masaže, vrstah masaž, učinkih in njenem delovanju, pravilni pripravi na masažo, indikacije, kontraindikacije, masažne tehnike (površinsko in globoko gladenje, gnetenje, tresenje, udarjanje, vtiranje), masažo spodnjih in zgornjih udov, dekolteja, trebuha, hrbta, obraza in lasišča.


PROGRAM VODI

Katja Gaber Vodopivec, strastna zagovornica zdrave hrbtenice, 44-letna diplomirana fizioterapevtka, kozmetični tehnik in Pilates Coach, žena in mami dvema fantičema, samostojna podjetnica,… ki verjame, da skrb za svoje telo ne sme poznati letnih časov.Z žarom v očeh vas navduši z razmišljanjem, da je masaža pogovor brez besed, da je umetnost gledanja z rokami, umetnost občutenja nekoga drugega. Verjame, da v trenutku, ko ljudje rečejo »Ja« tvoji masaži, dajo dovoljenje samim sebi, da si snamejo težek nahrbtnik z ramen, da se gibljejo brez bolečin, da se dobro naspijo in da so še prijaznejši do ljudi okoli sebe. Ali ni to lepo poslanstvo?Po 16 letih dela v Domu starejših občanov, od tega 11 let na vodilnem položaju, je spoznala vse pasti, ki jih telesu prinaša sedenje, sedeče delo in preobremenjenost na eni strani ter starost, premalo skrbi zase, razdajanje za vse druge okrog sebe, sprijaznjenost in pomanjkanje motivacije na drugi.Zato zadnja leta v sklopu njene www.DivineTimeAcademy.com veliko svojega časa, pozornosti in energije posveča osveščanju o pomembnosti konstantne, vsakodnevne pozornosti nase ter pomena psihičnega počutja na fizično telo in obratno. Na tečaju vam izda tudi enostavne, hitro delujoče, drobne trike, za katere njene stranke običajno rečejo, da si želijo, da bi jih poznale že zdavnaj prej in vam s tem pomaga, da tudi vi lažje obdržite svoje zadovoljne stranke. Mimogrede vas nauči še veliko uporabnih korakov za lažji začetek uporabe novega poklica v praksi.Znanje, ki ga zadnjih 20 let ves čas nadgrajuje, dragocene izkušnje, ki jih je pridobila pri vodenju in delu z ljudmi, z 20 letnim sodelovanjem pri izobraževanju odraslih za poklica kozmetični tehnik in maser, vodenjem skupinskih in individualnih vadb, izvajanjem predavanj, izobraževanj in delavnic za društva, ustanove, podjetja, ter navdušeno iskanje in podajanje enostavnih rešitev za ohranjanje zdravega, sproščenega telesa, ji pomagajo do številnih pozitivnih odzivov udeležencev njenih dogodkov.

 

CENA PROGRAMA znaša 630,00 € in vključuje:

  • izvedbo predavanj in vaj iz masaže v obsegu 52 pedagoških ur;
  • licenco Office 365 in dostop do Microsoftovih aplikacij (MS Teams), preko katerih bodo izvedena predavanja iz predmeta Anatomija in fiziologija in objavljeno gradivo;
  • delovni material;
  • 22 % DDV.
  • Za udeležence našega programa so predavanja iz predmeta anatomija in fiziologija brezplačna. Predavanja so posneta in jih boste lahko v času izobraževanja poslušali večkrat in kadarkoli preko spletne aplikacije MS Teams, ki vam jo lahko pomagamo vzpostaviti. 

Nudimo možnost ugodnega načina plačila šolnine, ki jo lahko poravnate v več mesečnih obrokih ter 10 % popust na ceno šolnine za prijave do 10. oktobra 2022.

CERTIFIKAT NPK MASER/MASERKA

Usposabljanje lahko zaključite s preverjanjem in potrjevanjem znanja, ki ga opravljate pred državno izpitno komisijo na Zavodu AI. Strošek preverjanja in potrjevanja znaša 267,00 €. Pridobite javno veljavno listino -  certifikat Maser/maserka. Celoten postopek vodimo mi in poteka v prostorih Zavoda AI.

INFORMACIJE IN PRIJAVE

Zavod AI, Cesta na Brdo 69, Ljubljana; 051 380 453 ali 01/252 81 61, www.zai.si, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.;

 

GALERIJA

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Sponzorji

dr grandel bioderma afrodita1 Linea iskramedical bizjan
  Tosama aikon

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai