Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2024/25 in vse programe NPK.

Zavod AI - Akademija za kozmetična izobraževanja (novo ime) je bila ustanovljena leta 2003 pod imenom Zavod AI-Zavod za izobraževanje in razvoj AI. Ker se v zadnjih letih ukvarjamo izključno z izobraževanjem na področju kozmetike, smo se v l. 2016 preimenovali in hkrati spremenili celostno grafično podobo zavoda.

Vzgojno izobraževalno delo pri nas poteka s prilagojeno organizacijo dela za odrasle udeležence. Smo prva zasebna kozmetična šola ter prvi zasebni registrirani izvajalec priprav preverjanja in potrjevanja NPK Vizažist/vizažistka. Sicer izvajamo še priprave za NPK Maniker, Pediker, Maser in Refleksoterapevt. Do danes smo podelili že preko 2500 certifikatov za nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK).

Kakovost naših izobraževalnih programov zagotavljajo odlični predavatelji in priznani strokovnjaki, z dolgoletnimi izkušnjami v praksi, saj smo prepričani, da je kakovost izobraževanj zelo odvisna od praktičnega dela programa, kar ima pri nas velik pomen. Praktični del poteka v majhnih skupinah, v prijetnih prostorih, s profesionalnimi kozmetičnimi izdelki in z najsodobnejšo opremo. Pomembna pa je tudi izkušenost in kakovost ekipe, ki skrbi za organizacijo in potek izobraževanj.

Poudariti velja tudi, da smo edina srednja kozmetična šola s strokovno podporo VIST - Fakultete za aplikativne vede in da v nas verjamejo številni sponzorji, ki nas podpirajo.

Zavod AI - Akademija za kozmetična izobraževanja
Sedež zavoda:   Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:   Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
(glejte zemljevid spodaj)
Telefon   01 252 81 61
Fax:   01 252 81 65
E-mail:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Matična številka:   1851667
Davčna številka:   41631218
Transakcijski račun:   SI 56 3500 1000 1614 089 (BKS Bank)

 

Pisarna Zavoda AI in referat za slušatelje

Cesta na Brdo 69, Ljubljana (stanovanjsko - poslovni objekt NOVA GRBINA).

 • Avtobus: Pred poslopjem je postajališče proge LPP številka 14 (smer Vrhovci, postajališče Viško Polje).
 • Z obvoznice: Možen je enostaven dostop z obvoznice. Na izvozu Brdo se peljete po glavni cesti do Ceste na Brdo. Zavijte nanjo na levo (proti centru) in po cca. 200 m se na desni strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.
 • Iz centra: Najenostavnejši je dostop s Tržaške ceste. Pri Gimnaziji Vič oz. Pošti prečkajte železniško progo in pri semaforju zavijte levo. Po drugem semaforju (cca. 600 m) se na levi strani ceste nahaja kompleks Nova Grbina v katerem so naši prostori.

Predavalnice in laboratoriji

Tržaška cesta 32, Ljubljana (2. nadstropje)

Stavba, kjer so skupni prostori Zavoda AI in VIST, se nahaja na območju Ilirije d.d. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc, pred zdravstvenim domom Vič). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče.

 • Avtobus: Najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 6, smer Dolgi most, postajališče Stan in dom (pred Ilirijo d.d.). Od tu greste nekaj korakov proti centru do križišča in zavijete levo na Šestovo ulico ter takoj nato še enkrat levo mimo vratarnice na območje Ilirije d.d. Za vratarnico zavijete desno proti stavbi F. V bližini potekata tudi LPP progi št. 1 in 14.
 • Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.
 • Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Šestovo ulico, naprej kot opisano zgoraj.

Praktikumi

Gerbičeva 53, Ljubljana (poleg Dijaškega doma Vič)

 • Avtobus:
  • najenostavnejši je dostop z mestnim avtobusom LPP proga št. 1, smer Mestni log, postajališče Gerbičeva
  • možen tudi dostop z LPP progo št. 6 do Ilirije in peš (ca 5 minut) po Jadranski ulici do drugega semaforja (preko Gradaščice), kjer zavijete desno na Gerbičevo. Po ca 50 m (za blokom z Mercatorjevo trgovino oz. pred Študenstkim servisom) zavijete levo proti Dijaškemu domu Vič; Zavod AI je v stavbi na levi.
 • Iz centra: Po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete levo na Jadransko ulico, nato ravno do drugega semaforja, kjer zavijete desno na Gerbičevo. Po ca 50 m (za blokom z Mercatorjevo trgovino oz. pred Študenstkim servisom) zavijete levo proti Dijaškemu domu Vič; Zavod AI je v stavbi na levi.
 • Z obvoznice: Izhod Ljubljana zahod, po Tržaški cesti do Ilirije, kjer v semaforiziranem križišču zavijete desno na Jadransko ulico, naprej kot zgoraj.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai