Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2024/25 in vse programe NPK.

četrtek, 23. 5. 2024


PROGRAM TEČAJA

  • stanja po travmatični izgubi nohta
  • vzdolžno pokanje nohta
  • plastenje nohta
  • Onychogrypose
  • kozmetične korekcije.
     

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN

Tečaj je namenjen kozmetičarkam in pedikerkam. 


TEČAJ BO VODILA

SLAVICA BIZJAN, z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami na področju pedikure. S pedikuro se ukvarja vse od leta 1990. Svoje znanje je nadgrajevala v Nemčiji, kjer je opravila veliko tečajev v organizaciji združenja ZFD (Zentralveband der Podologen und Fusspfleger Deutschland), katerega članica je tudi sama. Zadnja leta se ukvarja s poučevanjem, kjer svoje znanje in izkušnje predaja bodočim pedikerkam, ne samo v Sloveniji, ampak tudi v drugih republikah bivše države. Na Zavodu AI je poučevala vse od leta 2004 do 2023, kjer smo kot prvi zasebni registrirani izvajalec tudi pričeli z uposabljanjem NPK Pediker/pedikerka. Je zastopnica in pooblaščena edukatorica podjetja Greppmayr.

IZVEDBA TEČAJA

Tečaj obsega 8 pedagoških ur in bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 53, Ljubljana, v četrtek, 23. maja 2024, od 14:00 do 20:15 ure.

CENA TEČAJA

Cena tečaja znaša 270,00 EUR oziroma za sedanje in dosedanje slušateljice Zavoda AI in študentke VIST pa 240,00 EUR in vključuje: 8-urno teoretično in praktično izobraževanje, delovni material, ki vključuje komplet za nohtno protetiko, instrumente za pedikuro in potrdilo o opravljenem tečaju. DDV je vključen v ceno tečaja.

KAJ POTREBUJETE NA TEČAJU

Na tečaju boste potrebovali:
- Brusilni strojček z nastavki;
- Delovno obleko, udobno obutev in brisačo za vsak model;
- Modele (1 do 3), ki jih priskrbite sami in morajo biti primerni za vsebino tečaja.


PRIJAVE, ODJAVE IN INFORMACIJE

Na tečaj se prijavite s prijavnico, ki jo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na naslov: Zavod AI, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana. Ko bomo prejeli prijavnico, boste po pošti prejeli račun.
V primeru ODJAVE od tečaja nas morate o tem pisno obvestiti ter jo poslati na naš e-naslov, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najmanj 3 dni pred pričetkom tečaja. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo.

Dodatne informacije: Zavod AI, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 051 380 453.

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 

 

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai