Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2022/23 in vse programe NPK.

jesen 2022

Lokacija: Gerbičeva 53, Ljubljana.

PROGRAM TEČAJA

Izobraževanje obsega 8-urno teoretično in predvsem praktično izobraževanje o sanaciji vraščenih in deformiranjih nohtov s sponkami, predstavitev sponk in delo na modelih.

VSEBINA TEČAJA

  • Vzroki za vraščanje nohtov
  • Patofiziologija vraščenega nohta
  • Stadiji vraščanja
  • Načini zdravljenja vraščenega nohta
  • Sponke
  • Vrste sponk

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN

Tečaj je namenjen kozmetičarkam in pedikerkam.

IZVEDBA TEČAJA

Tečaj obsega 8 pedagoških ur in bo potekal v četrtek, 10. marca 2022 od 14:00 do 20:15 na Zavodu AI, Gerbičeva 53, Ljubljana.

Na tečaju boste potrebovali modele. Modele si priskrbite sami in morajo biti primerni za vsebino tečaja. S sabo potrebujete tudi delovno obleko, udobno obutev, brisačo za vsak model ter zaščitno masko FFP2.

Tečaj bo vodila Slavica Bizjan.

SLAVICA BIZJAN, z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami na področju pedikure. S pedikuro se ukvarja vse od leta 1990. Svoje znanje je nadgrajevala v Nemčiji, kjer je opravila veliko tečajev v organizaciji združenja ZFD (Zentralveband der Podologen und Fusspfleger Deutschland), katerega članica je tudi sama. Zadnja leta se ukvarja s poučevanjem, kjer svoje znanje in izkušnje predaja bodočim pedikerkam, ne samo v Sloveniji, ampak tudi v drugih republikah bivše države. Na Zavodu AI poučuje vse od leta 2004, kjer smo kot prvi zasebni registrirani izvajalec tudi pričeli z uposabljanjem NPK pediker/pedikerka.

CENA TEČAJA

Cena tečaja znaša 220,00 EUR, za sedanje in dosedanje slušateljice/študentke Zavoda AI in VIST pa 198,00 EUR in vključuje 8-urno teoretično in praktično izobraževanje, sponke, delovni material, instrumente za pedikuro in potrdilo o opravljenem tečaju. DDV ni vključen v ceno tečaja.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Izpolnite e-prijavnico na dnu strani ali se obrnite na Zavod AI, Cesta na Brdo 69, Ljubljana, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 051 380 453 ali www.zai.si.

Ko bomo prejeli prijavnico, boste po pošti prejeli račun.

V primeru ODJAVE od tečaja nas morate o tem pisno obvestiti ter jo poslati na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najmanj 5 dni pred pričetkom tečaja. Kasnejših odpovedi ne upoštevamo.

Izpolnjevanje PCT pogoja

Za udeležbo na tečaju morate izpolnjevati pogoj PCT, prav tako vaši modeli. Izpolnjevanje pogojev je potrebno dokazovati na enega od naslednjih načinov:

  • Z dokazilom o cepljenju zoper COVID-19;
  • Z dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, vendar ni starejši od 180 dni;
  • Z dokazilom o prebolevnosti iz prejšnje točke in dokazilom o cepljenju, s čemer izkazujem, da sem bil v obdobju, ki ni daljše od 180 dni od pozitivnega rezultata testa PCR oz. od začetka simptomov, cepljen z enim odmerkom cepiva proti COVID-19. Zaščita se vzpostavi z dnem cepljenja
  • Z dokazilom o negativnem rezultatu testa PCR, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa, ali testa HAG na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 24 ur od odvzema.

Dodatne informacije: Zavod AI, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 051 380 453.

GALERIJA

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

 

 

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai