Pomembno obvestilo! Po navodilih MIZŠ smo začasno prilagodili delovanje šole ter izvajanje programov. Vpisi v vse programe pa še vedno potekajo. Za vse informacije smo dosegljivi na:        051 380 453 ter info@zai.si.

ZAI logo

ORGANIZIRA IN VABI NA TEČAJ

sobota, 18. 4. 2020

To je edinstvena terapevtska metoda, ki jo je v zgodnjih 30- ih letih v Franciji razvil Emil Vodder. Danes se limfna drenaža uporablja tako v medicinske kot v kozmetične namene. Ročno limfno drenažo obraza, vratu in dekolteja lahko izvajamo med samo nego ali kot samostojno storitev.Limfna drenaža je ročna metoda stimuliranja limfnega živčnega sistema in specialna oblika masaže, ki se izvaja s pomočjo blagih, natančnih, ritmičnih pritiskov rok.Je zelo nežna tehnika, ki poteka vzdolž limfnih žil. Aktivira pretočnost tekočin v tkivih, zmanjšuje bolečine, spodbuja delovanje imunskega in parasimpatičnega živčnega sistema ter deluje antistresno.

limfna drenazaUČINKI LIMFNE DRENAŽE V KOZMETIKI: zdravljenje aknaste in problematične kože, rosacea, ekcemi, odprava zabuhlosti in podočesnih mešičkov/podočnjakov, pred in po lepotnih posegih na obrazu, pri migrenah in  kroničnih glavobolih. Priporoča se za vse tipe kože in vsa starostna obdobja.

Tečaj bo vodila SLAVICA BAJUK, diplomirana fizioterapevtka, ki  na Inštitutu  za rehabilitacijo Soča izvaja limfno drenažo že vse od leta 1992, s pedagoškim delom pa se je vključevala v programe edukacije od leta 1998. Je mentorica na vajah študentom Visoke šole za zdravstvo in pripravnikom, od leta 2010 pa sodeluje na Visoki šoli za storitve – program Kozmetika.

ČASOVNI POTEK TEČAJA

Tečaj bo potekal na Zavodu AI, Gerbičeva 51 a, v Ljubljani v soboto, 18. 4. 2020. Vaje se izvajajo v parih in na tečaju ne potrebujete svojega modela. Potrebujete pa udobno oblačilo, obutev za delo v praktikumih, eno rjuho, eno veliko in dve manjši brisači.

CENA TEČAJA

Cena tečaja znaša 99,00 EUR brez DDV. Cena vključuje 11-urno teoretično in praktično izobraževanje, interno gradivo, potrdilo o opravljenem tečaju.

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Prijavite se lahko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., www.zai.si ali nas pokličite na 051 380 453, 01/252 81 61.

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai