Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2024/25 in vse programe NPK.

17. 5. 2024


Tečaj zajema teoretični in praktični del. Na teoretičnem delu tečaja boste spoznali delovni material, se seznanili s pravilno pripravo nohtov ter pravilnim postopkom nanašanja in odstranjevanja sistema permanentnega lakiranja. V drugi polovici tečaja sledi praktični prikaz permanentnega lakiranja ter delo na modelu. Teoretični del tečaja bo potekal od 14:00 do 16:00 ure, od 16:00 ure dalje pa praktični del programa.

PREDNOSTI PERMANENTNEGA LAKIRANJA:

  • hiter, priročen in preprost nanos laka;
  • hitro sušenje;
  • visok sijaj in zaščita nohta;
  • krepi in ščiti naravne nohte;
  • omogoča preprosto prehajanje iz umetnih na naravne nohte;
  • obstojnost in negovanost;
  • odstranitev le v nekaj minutah.

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen vsem, ki bi se želeli naučiti osnove manikire s permanentnimi laki. Posebej ga priporočamo manikerjem, kozmetikom in frizerjem.

Izvedba tečaja

Tečaj obsega 8 pedagoških ur in bo potekal na Zavodu AI, Tržaška 32, Ljubljana, v petek, 17. 5. 2024, od 14:00 do 20:15.

Tečaj bo vodila

Jelka Ješe, z dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami na področju manikire, s katero se ukvarja že več kot 25 let. Že vrsto let poučuje na Zavodu AI, v programu Kozmetični tehnik in NPK Maniker/manikerka.

Cena tečaja

Cena tečaja znaša 130,00 € in vključuje 8-urno teoretično in praktično izobraževanje, delovni material, DDV ter potrdilo o opravljenem tečaju.

Prijave in informacije

Na tečaj se prijavite z izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na naslov: Zavod AI, Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana. Po prejeti prijavnici boste z naše strani prejeli račun. V primeru ODJAVE od tečaja nas morate o tem pisno obvestiti ter jo poslati na naš e-naslov, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., najmanj 3 dni pred pričetkom tečaja. Kasnejših odpovedi ne bomo upoštevali!

Dodatne informacije: Zavod AI, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali 051 380 453.

 

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai