Potekajo vpisi v program Kozmetični tehnik 2023/24 in vse programe NPK.

jesen 2022

Na 16-urnem tečaju, ki ga organiziramo v sodelovanju z Oddelkom za kozmetiko Visoke šole za storitve, boste razširili in poglobili svoje teoretično in praktično znanje za celovito oblikovanje telesa, tako da boste svojim strankam lahko ponudili bolj celovite, kakovostne in učinkovite tovrstne storitve.

Teoretično in praktično bomo obravnavali posamezne metode in celovite pristope k oblikovanju telesa, od meritev stanja, osnov prehrane, priprave jedilnikov, vzrokov za nastanek debelosti ter vrste in stopnje celulita, do najučinkovitejših aparaturnih in kozmetičnih metod za zmanjšanje izraženosti posamezne vrste celulita, izboljšanja napetosti kože in učvrstitev telesa oz. mišic s pomočjo izvedbe osnovnih telesnih (fitnes) vaj, priprave individualnega načrta, kombinacije pristopov oz. metod ter dokumentiranja.

 

Navedena znanja boste pridobili skozi obravnavo naslednjih tem:

- Osnove prehranjevanja in priprava prehranskega načrta/jedilnikov
- Izračuni energetskih vrednosti živil in obrokov
- Izračuni bazalnega metabolizma, količnika dnevne telesne aktivnosti (PAL) ter izračun dnevnih energijskih potreb (DEV)
- Miti o dietah in hitrem hujšanju
- Teorija o debelosti in nastanku celulita, vrste in stopnje celulita, razlikovanje med njimi ter pristopi k zmanjševanju
- Kozmetični in aparaturni pristopi za zmanjševanje obsega in izraženosti celulita s poudarkom na razumevanju delovanja aparatur in postopkov
- Praktična izvedba postopkov z različnimi aparaturami
- Zakaj vsak postopek ni primeren za vsako stranko – bi rezultati lahko bili boljši ali hitrejši?!
- Meritve stanja stranke, dokumentiranje in vodenje dokumentacije
- Razlika med aerobno in anaerobno vadbo
- Zakaj tehtnica kaže več kilogramov kot pred pričetkom shujševalnega tretmaja?
- Priprava individualnega načrta za stranko – izbira optimalnih metod in pristopa
- Katere vaje in kako jih pravilno izvajati za krepitev posameznih delov telesa
- Izvedba vaj z lastno težo in z enostavnimi pripomočki.

 

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN? 

Namenjen je zaposlenim v velnes, fitnes, kozmetičnih in drugih centrih, ki se ukvarjajo s problematiko oblikovanja telesa, obvladovanja celulita, debelosti… in želijo razširiti in poglobiti svoje teoretično in praktično znanje za celovito oblikovanje telesa, tako da bodo lahko strankam ponudili bolj celovite, kakovostne in učinkovite tovrstne storitve.

 

KDAJ?

Tečaj bo potekal v petek, 8. 3. 2019, od 15:00 do 19:00 ure in v soboto, 9. 3. 2019, od 9:00 do 18:00 ure (vmes 1 uro čas za kosilo).

 

KJE?

V predavalnicah in praktikumih prostorov Visoke šole za storitve in Zavoda AI - Akademije za kozmetična izobraževanja, in sicer:
- Tržaška 32, 1000 Ljubljana (predavanja)
- Gerbičeva 51a, 1000 Ljubljana (praktično delo/vaje)

TEČAJ BO VODILA

Maja Ložar, dipl. kozmetičarka, in licencirana AFP osebna trenerka fitnesa, ki že več let deluje kot pedagoginja in raziskovalka na Oddelku za kozmetiko in Inštitutu za kozmetiko VIST – Visoke šole za storitve na področju kozmetične nege, še posebej nege telesa v kombinaciji s prehrano in telesno vadbo. Pri tem kombinira znanja iz kozmetike in fitnesa, saj hkrati deluje tudi kot osebna fitnes trenerka. Zaključuje magistrski študij kozmetike, v okviru katerega proučuje učinke prehranskih dopolnil na kožo.

Pri izvedbi tečaja bo sodeloval Jure Horvat, sodelavec Oddelka za fotografijo VIST, ki bo teoretično in praktično izvedel del tečaja o fotodokumentiranju – ponovljivem fotografiranju celulita in telesne pojavnosti s preprostimi fotoaparati in telefoni, s čimer boste napredek svojih strank lahko dosledno spremljali.

CENA TEČAJA

- Redna cena 300 EUR+DDV
- 250 EUR+DDV za diplomantke in absolventke študija kozmetike na VIST ter slušateljice in maturantke programa kozmetični tehnik na Zavodu AI

Cena tečaja vključuje udeležbo na tečaju, gradivo in potrdilo o udeležbi.
DDV ni vključen v ceno tečaja. Nudimo možnost plačila tečaja na dva obroka.

 

PRIJAVE IN INFORMACIJE

Dodatne informacije po telefonu na št. 051 380 453 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., prijave pa s spodnjo e-prijavnico ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

E-PRIJAVNICA

Naziv izobraževalnega programa oz. tečaja

Podatki o udeležencu izobraževanja

Podatki o plačniku izobraževanja

Soglasje

Soglasje velja do preklica. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s klikom na povezavo za odjavo v spodnjem delu elektronske pošte ali nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vaše podatke bomo obdelovali z največjo skrbnostjo in skladno s predpisi o varovanju osebnih podatkov. Z oddajo te prijavnice se strinjate, da prejete podatke lahko shranjujemo in obdelujemo z namenom avtomatizacije obveščanja, izbora ustreznih ciljnih skupin in za doseganje večje učinkovitosti obveščanja. S potrditvijo te prijave izražate strinjanje, da podatke posredujemo uveljavljeni platformi MailerLite, ki jo uporabljamo izključno za potrebe našega obveščanja, skladno s predpisi varovanja podatkov.

Prijava na obveščanje

O novostih me obveščajte na
e-mail naslov*:

puscica levo

Zavod AI

Sedež: Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana
Korespondenčni naslov in poslovni prostori:
Cesta na Brdo 69, 1000 Ljubljana

Telefon: 051 380 453, 01 252 81 61
Fax: 01 252 81 65
E-mail: info@zai.si

Matična številka: 1851667
Davčna številka: 41631218
Transakcijski račun: SI56 3500 1000 1614 089
(BKS BANK)

Pridružite se nam

facebookPridružite se nam na naši spletni strani Facebook in spremljajte aktualne objave.

puscica Desno

 

 

 

 

Od sedaj naprej nas lahko spremljate tudi na našem instagram profilu: https://www.instagram.com/zavodai